Συντηρείται με υπογραφή Τατούλη το οδικό δίκτυο της Αν.Μάνης

Υπεγράφη  από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και τον ανάδοχο, η σύμβαση του έργου: ¨ Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου γεωγραφικής περιοχής Δήμου Ανατολικής Μάνης΄΄  προϋπολογισμού 650.000,00€. Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από το Πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και η επίβλεψη από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Προβλέπεται να εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης σε διάφορες θέσεις του Επαρχιακού δικτύου στα διοικητικά όρια του Δήμου Ανατολικής Μάνης  που έχουν υποστεί φθορές  καθώς και βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος των οδών.

Ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης  κ. Ντία Τζανετέα  με την ευκαιρία δημοπράτησης του έργου δήλωσαν  ότι  η συντήρηση του επαρχιακού δικτύου της Μάνης  κρίνεται  επιτακτική, διότι εξυπηρετεί πλήθος διάσπαρτων παραδοσιακών οικισμών που κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνεται  κατά πολύ ο πληθυσμός τους και δέχονται πολλούς επισκέπτες λόγω της άγριας ομορφιάς του μανιάτικου τοπιού, των δαντελωτών παραλιών, των πολλών βυζαντινών μνημείων και των πυργόσπιτων με την ιδιαίτερη μανιάτικη αρχιτεκτονική.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ακολουθώντας τις δεσμεύσεις της απέναντι στους Πελοποννησίους και στους Λάκωνες συνεχίζει την προσπάθεια υλοποιώντας έργα ουσίας,  βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους.