Νέα εποχή στο Δήμο Σπάρτης! Μεγαλοπρεπής ορκωμοσία του Βαγγέλη Βαλιώτη! {video + photos}

Σε μία μεγαλοπρεπέστατη τελετή, αντάξια του ονόματος της Σπάρτης, έλαβε χώρα, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Σπάρτης. Η τελετή πραγματοποιήθηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης, κ.κ Ευσταθίου, με τους τοπικούς άρχοντες, εκπροσώπους φορέων και πλήθος πολιτών να δηλώνουν παρόντες.

Ο νέος δήμαρχος Σπάρτης, κύριος Βαγγέλης Βαλιώτης, φανερά συγκινημένος, υπογράμμισε τη μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνει, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η πολιτική που θα ασκήσει θα βασίζεται στις αρχές της συνεργασίας και της ευσυνείδητης διαχείρισης. Μάλιστα, τόνισε ότι η διαφάνεια θα κυριαρχήσει σε όλα τα επίπεδα, θέλοντας έτσι να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Σπαρτιατικός λαός.

Στην τελετή ορκωμοσίας παρευρέθησαν οι κύριοι Αλεξάκος, Κουμουνδούρος και Λεβεντάκης, ενώ αποχαιρετιστήριο λόγο απηύθυνε ο απερχόμενος δήμαρχος Σπάρτης, κύριος Αργειτάκος.

Φυσικά, το λόγο πήραν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, κ.κ Ευστάθιος, οι βουλευτές του νομού, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, ενώ την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους η κυρία Π.Σημάδη, διευθύντρια Δασών, ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, κύριος Αποστολάκος, ο δήμαρχος Μονεμβασιάς, Ηρακλής Τριχείλης, ο διοικητής του ΚΕΕΜ, ταξίαρχος Δ.Μακρής, αλλά και το ζεύγος Βαλιώτη, γνωστό για την ευεργετική του δραστηριότητα στην πόλη μας. Παράλληλα, συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε και ο πρόεδρος του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”, κος Ανδρέας Δρακόπουλος.

Να τονιστεί ότι η νέα δημοτική αρχή αναλαμβάνει τα καθήκοντά της την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ το σχήμα που θα οδηγήσει το δήμο Σπάρτης την προσεχή πενταετία έχει ήδη “κλειδώσει” και χαρακτηρίζεται από πολυάριθμα νέα πρόσωπα.  

Ο FLY εύχεται στη νέα δημοτική αρχή κάθε επιτυχία στο έργο της!

{youtube}t4UaSuviYHo{/youtube}

{gallery}orkomosia{/gallery}

Video youknow
Φωτογραφίες Λακωνικός Τύπος