Τριφυλία | Ιδρύθηκε η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων

Ποιος ο σκοπός του νέου φορέα

To Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2024 συγκροτήθηκε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Τριφυλίας.

Άπαντες οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι συμφώνησαν ομόφωνα στην ίδρυση Ένωσης με έδρα την Κυπαρισσία, και με σκοπούς που περιγράφονται στο καταστατικό, το οποίο συνδιαμόρφωσαν και ψήφισαν.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν και μέλη συλλόγων άλλων σχολείων που δεν έχουν πραγματοποιήσει ακόμη τις αρχαιρεσίες τους, γεγονός που αποδεικνύει τη δυναμική που υπάρχει και το στέρεο βηματισμό που μπορεί να κάνει η νεοσυσταθείσα Ένωση.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναπτύχθηκε πλούσια συζήτηση σχετικά με την καθημερινότητα που βιώνουμε εμείς και τα παιδιά μας, αλλά και τις πρώτες ενέργειες που μπορεί να κάνει η Ένωση Τριφυλίας, ώστε να βοηθήσει στον καλύτερο συντονισμό των σχολείων της περιοχής!

Επίσης, εξελέγη 3μελής προσωρινή διοικούσα επιτροπή, ώστε να προβεί σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες σύμφωνα με τον νόμο και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να ενταχθούν στην Ένωση Τριφυλίας οι σύλλογοι γονέων της περιοχής μετά τις εκλογικές τους διαδικασίες, που προβλέπονται στο τέλος του έτους.

Προχωράμε δυναμικά σε όλη την Πελοπόννησο για τη συνεργασία όσο το δυνατόν περισσότερων γονέων, για τη δημιουργία Ενώσεων σε όσο περισσότερους Δήμους γίνεται!

Έπεται συνέχεια!

Το ΔΣ

της προσωρινής διοίκησης