Τo Νοσοκομείο Μολάων «περνά» στην Ψηφιακή Εποχή!

Ανακοίνωση Κωνσταντίνου Κορωνιού

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, δεσμευτήκαμε για την υιοθέτηση ενός ασθενοκεντρικού μοντέλου Διοίκησης που θα αλλάξει προς το καλύτερο την καθημερινότητα των ασθενών!
Στο πλαίσιο της συνεχούς και ολοκληρωτικής αναβάθμισης της Νοσηλευτικής Μονάδας, εγκαταστάθηκε και λειτουργεί από σήμερα ασύρματο δίκτυο σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου, με στόχο οι ασθενείς, οι συνοδοί και οι πολίτες που προσέρχονται στη Ν.Μ. Μολάων να έχουν απρόσκοπτη και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο! Στο ασύρματο δίκτυο, πρόσβαση έχουν επίσης και όλοι οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, και για θέματα που σχετίζονται με την εργασία τους.
Η παροχή δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο σε υψηλές ταχύτητες, θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των συνθηκών νοσηλείας αλλά και εργασίας στο Νοσοκομείο.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια μετατροπής της Ν.Μ. Μολάων σε ένα πρότυπο περιφερειακό Νοσοκομείο με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο, εξασφαλίζοντας στους κατοίκους και ασθενείς της περιοχής την Ποιότητα Υπηρεσιών Υγείας που τους αξίζει. Κάνουμε-και θα κάνουμε-ό,τι χρειαστεί για να τα καταφέρουμε!