Θεοφάνια στην Κορινθία για τον Παναγιώτη Νίκα

Το πρόγραμμα που ακολούθησε

Στις τελετές του αγιασμού των υδάτων στο Λουτράκι και στην Κόρινθο παρέστη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας χθες Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, γιορτή των Θεοφανίων.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου παρέστη στις 10 το πρωί, στην θεία λειτουργία στο Λουτράκι και στη συνέχεια στο λιμάνι της πόλης όπου έγινε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.

Δύο ώρες αργότερα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας παρέστη στην τελετή του αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι της Κορίνθου, από τον μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο.

Στις πιο πάνω εκδηλώσεις παρέστησαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, ο βουλευτής Κώστας Κόλλιας, οι αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας Αθηνά Κόρκα και Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χάρης Βυτινιώτης, οι δήμαρχοι Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο πρόεδρος της Ενεργειακής Κοινότητας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιώργος Οικονόμου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, φορέων, συλλόγων κ.α.