Θάνος Μιχελόγγονας: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Πτωχό

Δείτε το βιογραφικό του

Ονομάζομαι Θάνος Μιχελόγγονας, και είμαι 39 ετών. Είμαι παντρεμένος με τη Δώρα Καστανά, εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής, και έχουμε δύο παιδιά, τη Δανάη (10 ετών) και τον Γιάννη (5 ετών). Είμαι γιος του Γιάννη Μιχελόγγονα, Ιατρού-Καρδιολόγου, και της Αργυρούς Μιχελόγγονα Εκπαιδευτικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κατάγομαι από τη Βάθεια Μάνης, και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για την καταγωγή μου. Γεννήθηκα στη Νεάπολη Λακωνίας, μεγάλωσα και ζω στη Σπάρτη.

Τελείωσα την ΑΣΟΕΕ με μεταπτυχιακές σπουδές στον τουρισμό, και εργάζομαι ως σύμβουλος – εξωτερικός συνεργάτης εταιρειών μελετών και marketing. Από την επαγγελματική μου δραστηριότητα έχω αποκτήσει μεγάλη εξοικείωση με εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα καθώς και έργα που σχετίζονται με τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τις νέες τεχνολογίες και την περιφερειακή ανάπτυξη.
Την παρούσα περίοδο έχω την τιμή να είμαι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σπάρτης με το συνδυασμό “Ενωμένοι Πολίτες”.

Τον ελεύθερο χρόνο μου επιδιώκω να τον περνάω στο βουνό. Είμαι απόφοιτος σχολών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης, της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας, και πιστοποιημένος Συνοδός Βουνού. Έχω περάσει πολλές ημέρες της ζωής μου στα ελληνικά βουνά, ενώ έχω πραγματοποιήσει αναβάσεις και σε αρκετά βουνά του εξωτερικού. Αν δεν καταφέρω να βρεθώ στο βουνό, μου αρέσει να ταξιδεύω φωτογραφίζοντας ή να ακούω τους δίσκους μου.

Από την επαγγελματική και αυτοδιοικητική μου εμπειρία ξέρω πως “Γίνεται!”. Όλα όσα βλέπουμε να είναι πραγματικότητα αλλού, αλλά ευσεβείς πόθοι για εμάς, έχω μάθει στην πράξη πως είναι στο χέρι μας να τα κάνουμε. Θέλει τεχνογνωσία, πίστη και συνεργασίες. Θέλει λιγότερη «πολιτική» και περισσότερη δουλειά. Όμως “Γίνεται”!

Ο Δημήτρης Πτωχός μπορεί να το κάνει γιατί έχει τις γνώσεις, την εμπειρία και την όρεξη. Για αυτό επεδίωξα να θέσω υποψηφιότητα στις περιφερειακές εκλογές. Θέλω να είμαι δίπλα του, να τον βοηθήσω να εκλεγεί και να υλοποιήσει τα σχέδιά του, γιατί μοιράζομαι μαζί του το ίδιο όραμα. Μια Πελοπόννησο και μια Λακωνία που κυνηγάει το διαφορετικό και πρωτοπορεί. Μία Πελοπόννησο πρότυπο Περιφέρειας το 2028. Mία “Πελοπόννησο Μπροστά”! Ναι, γίνεται!