Τεγέα | Ανάπλαση του χώρου στα Αλώνια

Τζιούμης: «Προχωράμε ακόμα ένα έργο με ταχείς ρυθμούς στον Δήμο Τρίπολης»

Στην υπογραφή σύμβασης για το έργο ανάπλασης του χώρου στα Αλώνια της τοπικής κοινότητας Σταδίου Τεγέας, προχώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης με την ανάδοχο εταιρεία «Κοινοπραξία Τατούλης Παναγιώτης – Γλαβάς Γεώργιος», την Τρίτη 29/8/2023. Μια σύμβαση με προϋπολογισμό 700.000 ευρώ.

Ο κ. Τζιούμης εξήγησε ότι πρόκειται για έναν μεγάλο χώρο δίπλα από το πρώην Δημαρχείο Τεγέας, που σήμερα είναι χωράφι. Εκεί, θα γίνει εκεί μια σύγχρονη πλατεία με ένα θεατράκι για εκδηλώσεις και διάφορους χώρους αναψυχής.

«Είναι ένα έργο που οι κάτοικοι της Τεγέας ζητούσαν πολλά χρόνια. Εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης, προχωρήσαμε αμέσως στη δημοπράτηση. Σε χρόνο ρεκόρ, από τη στιγμή της ένταξης, φτάνουμε στην υπογραφή της σύμβασης.

Θα δημιουργηθεί μια νέα πλατεία στην περιοχή, με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους 14 μήνες. Το νέο χώρο θα χαίρονται και θα απολαμβάνουν όλοι οι δημότες μας.

Είναι ακόμα ένα έργο που προχωρά με ταχείς ρυθμούς. Ένα έργο που αφορά την περιοχή της Τεγέας και υλοποιείται ύστερα από τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής και της τεχνικής υπηρεσίας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Τρίπολης.