Τάμτα | Τα παρασκήνια από το video clip του «Replay»

Η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, το Μάιο στο Τελ Αβίβ, με το «Replay» που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση στην Ευρώπη.

Τα γυρίσματα του video clip πραγματοποιήθηκαν σε διάστημα δύο ημερών στην Αθήνα στα τέλη Φεβρουαρίου υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μιχελόπουλου, ενώ το αποτέλεσμα έχει ήδη συναρπάσει τους eurofans, και όχι μόνο.

Η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Μεταμορφώνεται και μας ταξιδεύει στον iconic κόσμο του «Replay», το οποίο κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Το make-up της Τάμτα επιμελήθηκε η Άντζελα Περδικομάτη με προϊόντα της «Seventeen Cosmetics» και το styling στα μαλλιά ο Γιώργος Μαράσκας με προϊόντα της «Lorvenn Hair Professionals».

Το «Replay» έχει ήδη ξεπεράσει τις 2.500.000 προβολές στο YouTube και τα 500.000 streams στο Spotify, ενώ τα reaction videos του τραγουδιού σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα αυξάνονται κατακόρυφα μέρα με τη μέρα.

Το τραγούδι υπογράφουν οι Alex Papaconstantinou (Alex P), Teddy Sky, Kristoffer Fogelmark, Victory Svensson, Albin Nedler, ονόματα τα οποία έχουν συνεργαστεί με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες όπως οι One Direction, ο Mark Anthony, η Demi Lovato, ο Avicii, η ΜØ, οι 5SOS, η Jennifer Lopez, η Nicki Minaj, ο Arash και άλλοι.

Σύντομα αναμένεται στην Αθήνα η καλλιτεχνική διευθύντρια Sacha Jean Baptiste η οποία θα επιμεληθεί τη σκηνική παρουσία του «Replay» στη σκηνή της Eurovision.

Η Κύπρος διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του Πρώτου Ημιτελικού της Eurovision, την Τρίτη 14 Μαΐου.

hit channel