Συλλήψεις σε Σπάρτη και Δ.Ευρώτα για ναρκωτικά & όπλα

Συνελήφθη, προχθές (14.8.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στο όχημά του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -39,3- γραμμαρίων, καθώς και τρία (3) τσιγαριλίκια κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.
Συνελήφθη, προχθές (14.8.2019) το πρωί, στην Αρεόπολη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και των Αστυνομικών Τμημάτων Αρεόπολης και Γυθείου, 23χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.
Συνελήφθη, προχθές (14.8.2019) το μεσημέρι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και των Αστυνομικών Τμημάτων Αρεόπολης και Γυθείου, 19χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.