Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα σε Λακωνία, Μεσσηνία & Κορινθία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Συνελήφθη, σήμερα (20.8.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, 54χρονος ημεδαπός, γιατί οδηγούσε όχημα που έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ σε έρευνα που έγινε σε αυτό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κυνηγετικό όπλο, το οποία κατείχε παράνομα και -7- φυσίγγια.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Συνελήφθη, χθες (19.8.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -4,8- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Συνελήφθη, χθες (19.8.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 23χρονη ημεδαπή, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, μαζί με άγνωστη συνεργό της, αφαίρεσε χρήματα από ημεδαπό.
Συνελήφθησαν, χθες (19.8.2019) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, τρεις (3) αλλοδαποί, δύο (2) 26χρονοι και 38χρονος, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα που επέβαιναν, καθώς και στην οικία τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ένα (1) δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -7- εκατοστών και ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -16,2- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.