Συλλήψεις για κλοπές σε Τρίπολη, Καλαμάτα και Αγίους Θεοδώρους

Διενεργούνται προανακρίσεις

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (2.3.2023) το μεσημέρι, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, σε συνεργασία με την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, δύο ημεδαποί, 51χρονη και 67χρονος, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα-σουπερμάρκετ, διάφορα προϊόντα. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ανωτέρω δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 10.2.2024 έως και την 13.2.2024 είχαν διαπράξει ακόμη -2- περιπτώσεις κλοπών στο ίδιο κατάστημα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (2.3.2023) το απόγευμα, στου Αγίους Θεοδώρους, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων, 45χρονος ημεδαπός, γιατί εισήλθε σε κατάστημα και αφαίρεσε τσάντα αλλοδαπού, η οποία περιείχε προσωπικά έγγραφα, κάρτες τραπέζης και χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (2.3.2024) το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μαχαίρι, με μήκος λάμας -7- εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (2.3.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδα Πρόληψης και καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί διέρρηξε οικία ημεδαπού, όπου αφαίρεσε, μεταξύ άλλων, -1- ηλεκτρονική συσκευή, -1- κινητό και χρυσαφικά, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (2.3.2023) το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, 54χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από κατάστημα-σουπερμάρκετ, προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.