Σβίγγοι | Μία ξεχωριστή συνταγή από τη Μαίρη Παναγάκου

Όλα τα βήματα για ένα γλυκό αποτέλεσμα

Υλικά
1 κεσεδάκι γιαούρτι, στραγγιστό
1 κεσεδάκι αλεύρι
1 αυγό
1 κ γλ σόδα διαλυμένη στο χυμό ενός λεμονιού
2 φλ τσ ζάχαρη
2 φλ τσ νερό

Τρόπος παρασκευής
1. Ανακατεύετε καλά τα υλικά και τα ρίχνετε στο ζεστό λάδι, κουταλιά, κουταλιά. Αμέσως μόλις τους βγάλετε, τους βουτάτε στο ζεστό σιρόπι, τους βγάζετε με τρυπητή κουτάλα σε πιατέλα και τους σερβίρετε με άχνη ζάχαρη και κανέλα.

2. Πολλοί προτιμούν, αντί για σιρόπι να τους σερβίρουν με αραιωμένο μέλι.