Στον Ξενώνα Υάκινθος ο Σύλλογος Φίλων του Γ.Ν. Σπάρτης

Με αφορμή της εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη φορά επίσκεψη του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Σπάρτης το απόγευμα της Πέμπτης 20-12-2018, με σκοπό την ανταλλαγή ευχών και την προσφορά συμβολικών δώρων και γλυκισμάτων στους ασθενείς του Νοσοκομείου καθώς και στους διαμένοντες στο ξενώνα ΥΑΚΙΝΘΟΣ.

Στη δράση αυτή συμμετείχε το Δημοτικό Σχολείο Γκοριτσάς – Σκούρας όπου οι μαθητές ετοίμασαν αφίσες για τους χώρους του Νοσοκομείου.

Την Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου συνόδευσαν η Διευθύνουσα και ο Διοικητικός Διευθυντής του Νοσοκομείου όπου μοιράστηκαν διάφορα γλυκίσματα σε ασθενείς και προσωπικό βάρδιας, προσφορά των μελών του Συλλόγου και ιδιαίτερα των καταστημάτων των κ.κ. Μαυρόγιαννη, Βέργαδου και Τρουγκάκου.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο για την ευγενική πρωτοβουλία και την κοινωνική τους ευαισθησία στο πάσχοντα συνάνθρωπο και εύχεται ολόψυχα στους ίδιους και στις οικογένειές τους υγεία και ευημερία ώστε με τη δράση τους να αναδεικνύεται η φιλότιμη πλευρά του ανθρώπου.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΠΟΤΣΙΟΣ