Στην τελευταία του κατοικία το 12χρονο αγόρι από τη Σπάρτη

Άφησε την τελευταία του πνοή, χάνοντας τη μάχη με την επάρατη νόσο

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται σήμερα το 12χρονο αγόρι από τη Σπάρτη, που άφησε την τελευταία του πνοή, πριν λίγες ημέρες. Το ανήλικο παιδί δεν κατάφερε να νικήσει την επάρατη νόσο, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Αγίου Ιωάννη.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια προτρέπει τα χρήματα να δοθούν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαϊα Κυριακού» μέσω της «Πνοής» (Τηλ: 210 7486801 -2 -3).

Συλλυπητήρια μηνύματα

Σύσσωμη η σχολική μας κοινότητα, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς, στέκεται συγκλονισμένη στην είδηση της απώλειας του μικρού Κωνσταντίνου Τσώκρη, του Κωνσταντίνου μας, που έφυγε τόσο πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή. Στις καρδιές όλων μας αυτό το αγόρι με το φωτεινό πρόσωπο που μεγάλωσε μαζί μας, το αγόρι με το λαμπερό χαμόγελο, το καθαρό βλέμμα, το παιδί με την αγάπη για τα γράμματα, τα όνειρα και την αισιοδοξία για τη ζωή δε χάθηκε.  Έτσι θα παραμείνει στην μνήμη μας ο Κωνσταντίνος, έτσι θα συντροφεύει τη σκέψη μας στο διάβα του χρόνου. Στην οικογένεια του Κωνσταντίνου, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε να έχουν την εξ’ ύψους παρηγοριά και δύναμη να αντέξουν το βάρος της απώλειας. Μικρό μας αγγελούδι θα ζεις αιώνια στη θύμηση και στις καρδιές μας! Αιωνία σου η μνήμη, αναφέρουν σε συλλυπητήριο μήνυμά τους οι Διδάσκοντες και οι Γονείς του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Μυστρά – Αγίου Ιωάννη.

Ο Σύλλογος διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Σπάρτης «Τυρταίος» με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο και άδικο χαμό του αγαπημένου μας μαθητή της Α’ τάξης Τσώκρη Κωνσταντίνου. Ο Κωνσταντίνος θα μείνει για πάντα στη μνήμη και την καρδιά μας για την ευγένεια του, το χαμόγελο του, την αστείρευτη ενέργεια του, την αγάπη για τους συμμαθητές του, την αγάπη του για τα γράμματα. «Κωνσταντίνε ήσουν ένας άγγελος στη ζωή και πήγες σύντομα να συναντήσεις τους αγγέλους». Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωνσταντίνου και προσευχόμαστε ο θεός να σας οπλίσει με υπομονή, δύναμη και οι αναμνήσεις σας μαζί του να σας παρηγορούν. Στη μνήμη του Κωνσταντίνου ο Σύλλογος διδασκόντων θα καταθέσει το ποσό στο σύλλογο «Πνοή» που ασχολείται με τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας παιδιών και νεογνών στα κρατικά νοσοκομεία της χώρας, σημειώνει ο Σύλλογος διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Σπάρτης «Τυρταίος»

Από την πλευρά του ο Fly εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος.