Στο κόκκινο η παραβατικότητα στη Μεσσηνία

Μπαράζ συλλήψεων

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μία 40χρονη αλλοδαπή, για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών της εγγράφων, η οποία είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για Άμστερνταμ Ολλανδίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε, διαβατήριο Ελληνικών Αρχών, ενώ συνόδευε και το ανήλικο τέκνο της, για το οποίο υπέδειξε διαβατήριο Ελληνικών Αρχών, ως επίσης κατασχέθηκε.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 48 και 55, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 19χρονος αλλοδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από ημεδαπό, φάκελο, ο οποίος περιείχε κάρτες τραπεζών, ενώ βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας