Στο κόκκινο η παραβατικότητα στην Κορινθία

Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά

Συνελήφθη, προχθές (20.3.2021) το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε σημείο πλησίον της οικίας του, στο οποίο μετέβαινε καθημερινά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα -24- συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνης, συνολικού βάρους -14,4- γραμμαρίων. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των -1.050- ευρώ, -4- φυσίγγια και κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον, κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσικλέτα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη, χθες (21.3.2021) το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας

Συνελήφθη, χθες (20.3.2021) το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες (20.3.2021) το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -5,3- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε εργοτάξιο του Δήμου Βέλου-Βόχας, που είχε γίνει την 21.2.2021, στο Βέλο Κορινθίας, όπου είχαν αφαιρεθεί -15- μπαταρίες από οχήματα του Δήμου και ποσότητες υγρών καυσίμων, αξίας -4.000- ευρώ, περίπου. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένη κλοπή.