Στην επίσκεψη του ΠτΔ της Μάλτας στην Ελλάδα ο Κρητικός

Τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα είχε την τιμή να εκπροσωπήσει ο βουλευτής Λακωνίας

Τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα είχε την τιμή να εκπροσωπήσει ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός, κατά τη δεύτερη μέρα της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Μάλτας στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο George Vella, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ελλάδα, από τις 4 ως τις 6 Ιουλίου, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ο κ. Κρητικός εκπροσώπησε τον ΠτΒ στην επίσημη υποδοχή του κου Vella στο Προεδρικό Μέγαρο και στην τελετή παρασημοφόρησής του. Το βράδυ παρέστη στο επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, που παρέθεσε η ΠτΔ προς τιμήν του Προέδρου και της αποστολής που τον συνοδεύει.

Ο βουλευτής Λακωνίας επισήμανε: «Ως Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Μάλτας, είχα μια γόνιμη συζήτηση με τον κο Πρόεδρο αναφορικά με την αξία των διμερών σχέσεων, ευχαριστώντας τον θερμά για την τιμητική επίσκεψή του». Προσέθεσε, δε, πως η παρουσία του επιβεβαιώνει τη βούληση για την περαιτέρω εξέλιξή τους σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως ο τουρισμός, η ενέργεια και η ναυτιλία, στην οποία, άλλωστε, Ελλάδα και Μάλτα κυριαρχούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Νεοκλής Δ. Κρητικός

Βουλευτής Λακωνίας

Νέα Δημοκρατία