Σπουδαία διάκριση μαθητή του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας

Συμμετείχαν 166 σπουδαστές από όλες τις άκρες της γης

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως ο Κωνσταντίνος Μάρκου, μαθητής στην τάξη πιάνου του Λουκά Γεώργα, συνέχισε την επιτυχημένη του πορεία αποσπώντας τώρα 2ο βραβείο στην κατηγορία του σε έναν από τους πιο απαιτητικούς διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου!

Ο διεθνής διαγωνισμός International Competition “De Bach Au Jazz”

https://concours-debachaujazz.com/ που πραγματοποιείται εναλλάξ στο Παρίσι και στην Αθήνα αποτελεί πόλο έλξης για δεκάδες ταλαντούχους σπουδαστές από όλο τον κόσμο.

Φέτος συμμετείχαν 166 σπουδαστές από όλες τις άκρες της γης, μεταξύ των οποίων σπουδαστές που έχουν αποσπάσει διεθνή βραβεία! Η επιτροπή αποτελείτο από σημαντικούς καθηγητές πιάνου από την Ελλάδα (Νίκος Αθηναίος, Αγάθη Λεϊμονή), την Ρωσία (Yuri Bogdanov),την Γαλλία ( Lilia Boyadjieva – Ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του διαγωνισμού), την Ιταλία (Antonio di Cristofano), την Νορβηγία (Marina Pliassova) και την Βουλγαρία (Borislava Taneva)

https://concours-debachaujazz.com/…/jury-piano…

Τα σχόλια της επιτροπής ήταν διθυραμβικά για τον Κώστα. Όλοι του ευχόμαστε να συνεχίσει κρατώντας την ίδια αφοσίωση και αγάπη στην σπουδή του και να καταφέρει να διακριθεί και σε άλλους διαγωνισμούς τοποθετώντας το όνομα του στους νέους ταλαντούχους πιανίστες της Ευρώπης.

Να υπενθυμίσουμε πως τον περασμένο μήνα είχε διακριθεί σε έναν πανελλήνιο διαγωνισμό πιάνου αποσπώντας την υψηλότερη διάκριση στην κατηγορία του. Ο πανελλήνιος Διαγωνισμός πιάνου Musicarte, που ολοκληρώθηκε στις 19 Ιουνίου στην Αθήνα επιβράβευσε το μαθητή του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας με το 1ο βραβείο και ειδικό βραβείο International cultural federation! Ο Κώστας, μαθητής στην τάξη πιάνου του Λουκά Γεώργα ακολουθεί τα βήματα του δασκάλου του αποσπώντας σημαντικά βραβεία και διακρίσεις σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς.

Εσείς αν θέλετε μπορείτε να απολαύσετε ένα δείγμα της δουλειάς του και του ταλέντου του στα παρακάτω βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=zA9BvaXR5Z4 https://www.youtube.com/watch?v=IIt4_gm_9tk https://www.youtube.com/watch?v=RTx1m85QdVA https://www.youtube.com/watch?v=6s1GCRGYLJM