Σεμινάρια ορθών πρακτικών στην ελαιοκομία από την Sparta Gourmet

H Sparta Gourmet θέλοντας να ευχαριστήσει τους Λάκωνες παραγωγούς που και αυτή τη χρονιά υποστήριξαν έμπρακτα την εταιρεία αναλαμβάνει δωρεάν πλήθος ενημερωτικών σεμιναρίων όσον αφορά τις ορθές πρακτικές στην ελαιοκομία.

Πιο συγκεκριμένα σε μία ομολογουμένως δύσκολη συγκυρία για τον κλάδο και σε μια προσπάθεια να εναρμονιστεί η παραγωγή στις σύγχρονες και αυξημένες απαιτήσεις της παγκόσμιας ζήτησης η Sparta Gourmet πραγματοποιεί στην καινούργια

αίθουσα σεμιναρίων διάφορες ενότητες με θέμα το κλάδεμα, τη λίπανση, τη φυτοπροστασία, τη συλλογή και καταγραφή δεδομένων, τη διαχείριση εδάφους ελαιώνα και τη συγκομιδή.

Το κόστος σεμιναρίων χορηγείται εξ’ ολοκλήρου από τη Sparta Gourmet και απευθύνεται αποκλειστικά σε πελάτες παραγωγούς της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Sparta Gourmet Seminar -web

Πρόκειται πραγματικά για μια ωραία πρωτοβουλία από το ΔΣ της εταιρείας το οποίο σε συνεργασία με εξειδικευμένους εισηγητές στοχεύει στη διαρκή επιμόρφωση και ενημέρωση των Λακώνων ελαιοπαραγωγών προσπάθεια για την οποία δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ SPARTA GOURMET