Συνελήφθη, χθες (6.6.2026) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης και Διαμεσολάβησης (Ο.Π.ΔΙ.) Μεσσηνίας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του, βρέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης, τύπου σοκολάτα, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμάτας.
Συνελήφθη, χθες (6.6.2026) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο που έγινε σε όχημα, βρέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, τσιγαριλίκι κάνναβης καθώς και -1- ζυγαριά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμάτας.
Συνελήφθη, σήμερα (7.6.2026) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Μελιγαλά, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Διαμεσολάβησης (Ο.Π.ΔΙ.) Μεσσηνίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμάτας.
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου-Νέστορος, -1- περίπτωση κλοπής σε αποθήκη οικίας, που έγινε την 5.6.2026 σε τοπική κοινότητα του δήμου Πύλου-Νέστορος. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ