Σοκαριστικό τροχαίο στη Μονεμβασιά

Οδηγός ΙΧ χτύπησε και παρέσυρε δυο επιβαίνοντες δικύκλου

Εικόνες σοκ εκτυλίχθηκαν χθες, βράδυ Σαββάτου, στην περιοχή της Μονεμβασιάς.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Fly, ένα ΙΧ, το οποίο οδηγούσε 52χρονος άνδρας από τη Λακωνία, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προσέκρουσε σε δίκυκλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δυο άνδρες μεγάλης ηλικίας, επίσης λακωνικής καταγωγής.

Το περιστατικό δεν ολοκληρώθηκε εδώ, καθώς ο οδηγός του αγροτικού οχήματος και γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής παρέσυρε για πολλά μέτρα τον έναν εκ των επιβαινόντων στο δίκυκλο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης, πραγματοποιώντας την ίδια αποτρόπαια πράξη και για το δεύτερο επιβάτη, ο οποίος υπέστη βαριά τραύματα και λίγο αργότερα πέθανε.

Ο 52χρονος οδηγός, φέρεται να κατέφυγε στο πάρκινγκ εστιατορίου από όπου και τον έδιωξαν, όταν είδαν το όχημά του γεμάτο με αίματα. Για να καταφέρουν να τον σταματήσουν οι Αρχές τοποθέτησαν περιπολικό στη μέση του δρόμου, καθώς και ένα ακόμη όχημα, τα οποία και εμβόλισε, προκαλώντας υλικές ζημιές, δεδομένης και της ταχύτητας του αγροτικού.

Στο σημείο έσπευσαν οι αρμόδιες αρχές, με την Αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη του οδηγού του ΙΧ, διερευνώντας παράλληλα τα αίτια του συμβάντος. Μέχρι στιγμής, δεν προκύπτει κάποια διένεξη μεταξύ των θυμάτων ηλικίας 77 ετών και του 52χρονου άνδρα.  

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ,

Δηλώσεις του γιου του ενός θύματος στο ΣΚΑΙ

«Ξαφνικά, χωρίς να φταίνε δυο άνθρωποι έφυγαν από αυτό τον κόσμο εντελώς βασανιστικά και άδικα. Τους χτύπησε από πίσω λογικά, ένας παλαβός, δεν ξέρω, δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω. Τι να σας πω. Το θέμα είναι πως το κακό έγινε. Τι να σας πω. Ο άνθρωπος μπορεί να είχε μεθύσει. Δεν ήμουν μαζί του, εγώ δούλευα και είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στον δρόμο. Δουλεύω delivery στην περιοχή και το είδα το σκηνικό μπροστά μου. Είδα τον πατέρα μου πέντε λεπτά πριν γίνει και μετά τον είδα αιμόφυρτο στο έδαφος. Ήταν οδηγός και τον είδα 300 μέτρα μακριά από το σημείο που έγινε η επαφή με την σύγκρουση να το πούμε έτσι. Τον παρέσυρε 300 μέτρα σχεδόν και μετά παρέσυρε και τον άλλο άνθρωπο», ανέφερε ο γιος του θύματος, ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ.

Πηγή: Flynews.gr