Σκηνές φαρ – ουέστ στην Καλαμάτα: Πυροβόλησαν άνδρα στο κέντρο της πόλης (video)

Σκηνές που παραπέμπουν σε συμμορίες και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών εξελίχθηκαν στην Καλαμάτα

Σκηνές που παραπέμπουν σε συμμορίες και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών εξελίχθηκαν στο κέντρο της Καλαμάτας. Πυροβολισμοί έπεσαν λίγο πριν τις 11 το πρωί στο κέντρο της πόλης, και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος, κοντά στην Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πυροβόλησαν οδηγό μοτοσυκλέτας, αφού πρώτα με το όχημά τους τού έκλεισαν το δρόμο, και στη συνέχεια βγήκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, ενώ ο ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε και στη συνέχεια διέφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα, αφήνοντας το θύμα τους αιμόφυρτο και βαριά τραυματισμένο στην άσφαλτο.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον τραυματία, που εκτιμάται ότι είναι γύρω στα 35 με 40 ετών, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, με την κατάστασή του να κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη. Στο σημείο και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι γνώριμος στην Αστυνομία και έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών, και έχει βαριές καταδίκες σε Αθήνα και Μεσσηνία.