Σκάλα Λακωνίας: Εδώ συνελήφθη ο δεύτερος τρομοκράτης

Οι δύο συλληφθέντες ζούσαν παράνομα τα τελευταία πέντε χρόνια στην Ελλάδα, κάνοντας αγροτικές εργασίες σε Ζάκυνθο και Λακωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Σκάλα Λακωνίας συνελήφθη ο δεύτερος Πακιστανός που ετοίμαζε την τρομοκρατική επίθεση στο εβραϊκό εστιατόριο της Αθήνας.

Οι δύο συλληφθέντες ζούσαν παράνομα τα τελευταία πέντε χρόνια στην Ελλάδα, κάνοντας αγροτικές εργασίες σε Ζάκυνθο και Λακωνία.

Αυτό είναι το σπίτι στο οποίο διέμενε ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων, στην Σκάλα Λακωνίας, και στο οποίο συνελήφθη από τις αρχές.

Στη Ζάκυνθο, και μάλιστα στο Λαγανά, έμενε ο πρώτος εκ των τρομοκρατών που συνελήφθησαν με τη βοήθεια της Μοσάντ.

Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί παγωμένη τις εξελίξεις, καθώς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ανάμεσά της ζούσε και εργαζόταν ένας εν δυνάμει τρομοκράτης.

Στο σπίτι όπου ζούσε ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους είχε γίνει, πριν περίπου ένα μήνα, επιχείρηση σκούπα από την Αστυνομία με πρόσχημα ναρκωτικά και παράνομη παραμονή στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο άτομα πακιστανικής καταγωγής που συνελήφθησαν, μπήκαν παράνομα στη χώρα από την Ορεστιάδα πριν από τέσσερα ή πέντε χρόνια.

Οι δύο συλληφθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι 27 και 29 ετών και είχαν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών τουλάχιστον εδώ και τρεις μήνες.

Συνελήφθησαν πριν ένα μήνα περίπου για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα και ήταν κρατούμενοι για διοικητική απέλαση.

Κατά την παραμονή στην Ελλάδα ζούσαν και εργάζονταν κάνοντας κυρίως αγροτικές εργασίες σε Ζάκυνθο και Σπάρτη.

Τον τελευταίο χρόνο είχαν έρθει στην Αθήνα και διέμεναν σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην περιοχή της Ομόνοιας.

Οι δυο συλληφθέντες Πακιστανοί κατάγονται από την επαρχία Παντζαμπ από όπου είναι και ο 30χρονος αρχηγός που ζει μόνιμα στην Τεχεράνη.

Πηγή: patrisnews.com