Συνταγή για Ρωσική Σαλάτα από τη Μαίρη Παναγάκου

Όλα τα βήματα για ένα γευστικό αποτέλεσμα

Υλικά
250 γρ έτοιμη μαγιονέζα ή σπιτική
4 πατάτες βρασμένες και κομμένες σε μικρά καρέ
3 καρότα, το ίδιο κομμένες
1 φλ τσ αρακά βρασμένο
1 φλ τσ αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα
1 φλ του καφέ κάππαρη
1 φλ τσ καλαμπόκι βρασμένο
1 βραστό αυγό για γαρνιτούρα

Τρόπος παρασκευής
1. Σε μεγάλο μπολ ρίχνετε τα ψιλοκομμένα λαχανικά και τουρσί, τα αλατίζετε και τα περιχύνετε με 1 κ σ χυμό λεμονιού. Προσθέτετε τη μαγιονέζα και ανακατεύετε καλά να ενσωματωθούν τα υλικά.
2. Ισιώνετε την επιφάνεια με σπάτουλα και διακοσμείτε με το βραστό αυγό κομμένο σε φετούλες και φουντίτσες άνηθου και μαϊντανού.