Συνταγή για Πατατοκεκάκια

Δια χειρός Μαίρης Παναγάκου

Υλικά
1 κιλό πατάτες τριμμένες στον χοντρό τρίφτη
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο στον τρίφτη
300 γρ αλεύρι γοχ
2 κ σ μπέκιν πάουντερ
12 κ σ ελαιόλαδο
200 ml γάλα
4 κ σ κόρν φλάουρ
4 αυγά
1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
αλάτι και πιπέρι

Τρόπος παρασκευής
1. Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και τα βάζετε σε μικρές φόρμες για μάφιν. Τα ψήνετε στους 150ο, αερόθερμου φούρνου για 40′.
2. Αφήνετε για λίγο να κρυώσουν, τα ξεφορμάρετε και τα σερβίρετε.