Συνεχίζονται οι συλλήψεις για κάνναβη στη Μεσσηνία

Διενεργούνται προανακρίσεις

Συνελήφθη, χθες (13.11.2023) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 62χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -220- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες (13.11.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης (φούντα-κλώνοι), συνολικού βάρους -280- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (13.11.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς Α΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.