Συνάντηση Βερούτη – εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Λακωνίας

Πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο σύσκεψη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Θεόδωρο Βερούτη.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της Διοίκησης του Επιμελητηρίου προκειμένου να ενημερώσει τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τις δράσεις του Επιμελητηρίου, τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας και του νομού γενικότερα και τις προτάσεις του Επιμελητηρίου.

Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Παναρίτης και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου έθεσαν στον κ. Αντιπεριφερειάρχη τα φλέγοντα ζητήματα των υποδομών της Λακωνίας (βελτίωση οδικού δικτύου, παράκαμψη Σκάλας-Βλαχιώτη, γέφυρες Ευρώτα, δομές υγείας, μουσείο κλπ). Αναλυτική συζήτηση έγινε επί των δράσεων του Επιμελητηρίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και ιδιαίτερα της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και της προώθησης των λακωνικών προϊόντων και υπηρεσιών. Ο Πρόεδρος ζήτησε τη συνεργασία της ΠΕ Λακωνίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου ιδιαίτερα στις δράσεις που δρομολογούνται από το Επιμελητήριο για το 2020.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δραστηριοποίηση του Επιμελητηρίου και τη θετική του στάση απέναντι στην αναγκαιότητα επίλυσης των προβλημάτων του νομού.

Η συζήτηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα και έκλεισε με την πεποίθηση ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί με κύριο άξονα την κοινή δράση και διεκδίκηση επίλυσης των προβλημάτων του νομού, καθώς και την κοινή δρομολόγηση δράσεων για την προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων.