Συνάντηση Νεοκλή Κρητικού με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Για τις ανεμογεννήτριες στον Κάβο Μαλέα

Συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Κώστα Σκρέκα πραγματοποίησε ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός για το θέμα των ανεμογεννητριών στον Κάβο Μαλέα.

Ο κ.Κρητικός ενεχείρισε όλο το υλικό που του έστειλαν οι φορείς των Βατίκων με τους οποίους είχε ένα πολύ γόνιμο διάλογο.

Ο κ.Κρητικός μετέφερε στον Υπουργό τη μεγάλη αγωνία των συμπολιτών του, την έκταση που αποκτά το ζήτημα στην ευρύτερη περιοχή και το κοινωνικό προβληματισμό, που γίνεται όλο και μεγαλύτερος.

Ο Υπουργός είδε το υλικό, διαπίστωσε τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλλει οι φορείς και οι σύλλογοι για την στοιχειοθέτηση των επιχειρημάτων τους και το κοινωνικό ζήτημα που εγείρεται.

Υποσχέθηκε να γίνει ό,τι είναι εφικτό από μέρους της Πολιτείας, ενώ ο κ.Κρητικός του επεσήμανε ότι το θέμα είναι μείζονος σημασίας για την περιοχή των Βατίκων και τη ζωή των συμπολιτών του και ζήτησε από τον Υπουργό να παρακολουθούν το θέμα από κοινού.

Τέλος ζήτησε από τον Υπουργό να ακούσει μέσω τηλεδιάσκεψης τις απόψεις των φορέων και των συλλόγων των Βατίκων τις επόμενες ημέρες, αίτημα στο οποίο ο κ.Σκρέκας απάντησε θετικά.