Μπαράζ συλλήψεων στην Πελοπόννησο

Συνελήφθη, χθες (5.12.2019) το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 29χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου, για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Συνελήφθη, χθες (5.12.2019) το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 51χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, δύο (2) περιπτώσεις κλοπής σε οικίες ημεδαπών, που είχαν γίνει την 22.07.2018 και την 1.10.2019, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες, σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει την 14.03.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 18χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθησαν, χθες (5.12.2019) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, 18χρονος και ανήλικος, γιατί μαζί με έτερο ανήλικο ημεδαπό αφαίρεσαν αντικείμενα από πολυκατάστημα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 46χρονη ημεδαπή, μητέρα ανηλίκου, για παραμέληση της εποπτείας του.