Συλλαλητήριο Αγροτοκτηνοτρόφων Λακωνίας για την Παλαιστίνη

"Απαιτούμε να σταματήσει εδώ και τώρα αυτός ο πόλεμος – μακελειό"

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων Λακωνίας, Δήμου Σπάρτης, Ευρώτα και Ανατολικής Μάνης. Αποφάσισαν να συμμετέχουν στο κάλεσμα φορέων της Λακωνίας στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Νοέμβρη στην κεντρική πλατεία Σπάρτης στις 6 το απόγευμα. Καταδικάζουμε την κλιμάκωση της εγκληματικής επίθεσης του κράτους του Ισραήλ σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού, που εξελίσσεται σε πραγματική γενοκτονία.

Καλούμε τους βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφους του Νομού να συμμετέχουν ενεργά στο συλλαλητήριο και να καταγγείλουμε την Κυβερνητική επιλογή για την ενεργή συμμετοχή της Ελλάδας εμπλέκει το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους.

Κανένας βιοπαλαιστής αγροτοκτηνοτρόφος δεν έχει όφελος από αυτό το αιματοκύλισμα και την γενοκτονία που πραγματοποιείτε αυτήν την στιγμή στην Γάζα από το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ. Όπως κανένα όφελος δεν είχαμε και έχουμε οι αγροτοκτηνοτρόφοι από την εμπλοκή μας στον πόλεμο στην Ουκρανία. Οι μόνοι που έχουν όφελος είναι οι μεγαλοβιομήχανοι και εφοπλιστές που πάνω σε πτώματα μικρών παιδιών βρίσκουν την ευκαιρία να πλουτίζουν και να κάνουν <<μπίζνες>>.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΙΟ 8 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ!

Απαιτούμε:

· Να σταματήσει εδώ και τώρα αυτός ο πόλεμος – μακελειό.

· Να εφαρμοστούν όλες οι σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ, όπως είναι το πρόσφατο ψήφισμα για ανθρωπιστική εκεχειρία στην Λωρίδα της Γάζας.

· Άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων και άλλων πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές. Άμεση απελευθέρωση αμάχων ομήρων και από τις δύο πλευρές.

· Καμία συμμετοχή της Ελλάδας στον πόλεμο. Να αποσυρθεί η ελληνική φρεγάτα «ΨΑΡΑ» από την περιοχή, να μην αντικατασταθεί από άλλο πολεμικό πλοίο.

· Να προχωρήσει η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, στη βάση της ομόφωνης απόφασης του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Εκ των Διοικήσεων

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Σπάρτης, Ευρώτα, Ανατολικής Μάνης