Σφουγγάτο δια χειρός Μαίρης Παναγάκου

Μία ακόμη μοναδική συνταγή

Υλικά
6 αυγά
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (μόνο το άσπρο μέρος)
1/ ματσάκι μαϊντανό
1/2 ματσάκι άνηθο
1 μικρό κολοκυθάκι τριμμένο
αλάτι και πιπέρι
2 κ σ ελαιόλαδο
3 γεμάτες κ σ κεφαλοτύρι τριμμένο
1 κοφτή κ σ κόρν φλάουρ

Τρόπος παρασκευής
1. Χτυπάτε καλά τα αυγά με το κορν φλάουρ διαλυμένο σε λίγο νερό και προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και όλα τα χορταρικά ψιλοκομμένα.
2. Σε ένα βαθύ τηγάνι με διάμετρο όχι μεγαλύτερη από 30 εκ, ζεσταίνετε το λάδι και ρίχνετε το μείγμα. Προσέχετε να μην είναι πολύ δυνατή η φωτιά.
3. Αφού τηγανιστεί αρκετά, σκεπάζετε με καπάκι ή την βάζετε στον φούρνο και αφήνετε να ψηθεί και το επάνω μέρος., πασπαλίζοντας με το κεφαλοτύρι.