Regional Media Awards 2019 | Ακόμα μια διάκριση για τον όμιλο FLY

Τα Περιφερειακά ΜΜΕ στην πρώτη γραμμή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Με αυξημένες συμμετοχές, σημαντικά διευρυμένες γεωγραφικά, πραγματοποιήθηκαν τα Regional Media Awards 2019.

Παρουσία ιδιοκτητών, ανώτατων και ανωτέρων στελεχών σημαντικών Περιφερειακών και Τοπικών ΜΜΕ, εκπροσώπων της διαφημιστικής αγοράς, διαφημιζόμενων, δημοσιογράφων κ.ά. πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, στο Gazarte, η Τελετή Απονομής των Regional Media Awards 2019.
Τα βραβεία διοργανώνονται για τέταρτη χρονιά από τη Boussias Communications με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα (Εφημερίδες, Περιοδικά, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο και sites) στη χώρα μας. Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν φέτος ο Νίκος Χατζηνικολάου, Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ), και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών Εφημερίδων (ΕΝΡΑ), η συμμετοχή του οποίου επιβεβαιώνει και επισφραγίζει την εγκυρότητα της όλης διαδικασίας, αλλά και την εξελικτική πορεία των βραβείων.

Ο όμιλος FLY για τρίτη συνεχή χρονιά βραβεύεται από την επιτροπή. Φέτος η τιμητική βράβευση αφορά το Ενημερωτικό site Flynews.gr που αναδείχθηκε ως ένα από τα καλύτερα στη χώρα. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, στον ίδιο θεσμό, το ραδιόφωνο του FLY 89,7 είχε διακριθεί ως ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες του FLY για την εποικοδομητική προσπάθεια και την αδιάλειπτη εργασία τους. Συνεχίζουμε…