Σκούρα – Πυρί: Ένας ακόμη χρόνος για την παράδοση του έργου

Το εργοτάξιο του αυτοκινητόδρομου της μεγάλης παράκαμψης Σπάρτης (Τμήμα Σκούρα – Πυρί) επισκέφθηκαν, σήμερα  Παρασκευή  26.9.2014, ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης , η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα,

ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλίας Στρατηγάκος,οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.Γιάννης Τζεφεράκος και κ.Γιάννης Μπουκουβάλας, συνοδευόμενοι από τεχνικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της έδρας της Περιφέρειας, προκειμένου να παρακολουθήσουν εκ του σύνεγγυς την πορεία εκτέλεσης των εργασιών.

Τόσο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης όσο και η  Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα τόνισαν την ιδιαίτερη σημασία του συγκεκριμένου έργου καθώς η ολοκλήρωση του θα συμβάλλει στην ασφαλή και ταχεία πρόσβαση προς τη νότια Λακωνία αποσυμφορίζοντας το οδικό δίκτυο του αστικού ιστού της Σπάρτης. Παράλληλα σε δηλώσεις του επισήμαναν  ότι  τα έργα υποδομής που εκτελούνται αυτό το χρονικό διάστημα στην Λακωνία βρίσκονται εντός του χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωσης τους, ενώ ο στρατηγικός σχεδιασμός της Περιφέρειας περιλαμβάνει και νέα έργα τα οποία θα ενταχθούν  στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο 2014-2020.