Σωτήρης Αντωνίου: “Θα ξαναβγάλουμε τον κόσμο της Σπάρτης στους δρόμους”

Ο Σωτήρης Αντωνίου αύριο, στην πρωινή ζώνη του FLY ( 9.00 π.μ. ).

Στην εφημερίδα “Πράσινη” παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕ Σπάρτης, ο Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος υποσχέθηκε, μεταξύ άλλων, να ξαναβγάλει με τους παίκτες του τον κόσμο στους δρόμους!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «Η ΠΡΑΣΙΝΗ»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της ομάδας της ΑΕ Σπάρτη. Η διοίκηση και ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος μου έδειξαν εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση που μου έκαναν. Πρόκειται για μια ομάδα με φιλοδοξίες και όνειρα που φτάνουν μέχρι τη Super League».

Όσο για τους λόγους που τον έκαναν να πει το πολυπόθητο «ναι» ήταν σαφής:

«Η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή μου. Είμαι ένας νέος προπονητής αλλά με διάθεση και όρεξη για δουλειά και φυσικά επιτυχίες. Όπως και η Σπάρτη. Οι στόχοι μας συμβαδίζουν απόλυτα».

Πλέον ο Αντωνίου σηκώνει μανίκια προκειμένου να «χτίσει» τη νέα ομάδα που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γ’ Εθνική και όπως λέει σχετικά:

«Θα βάλουμε τις βάσεις για μια ομάδα ισχυρή, ανταγωνιστική που θα είναι το φόβητρο για κάθε αντίπαλο. Μια ομάδα που θα παίζει ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Που θα προσφέρει θέαμα και γκολ».

«Θα ξαναβγάλουμε τον κόσμο στους δρόμους»

Στο μυαλό του Σωτήρη Αντωνίου πάντως έχουν… μείνει οι πανηγυρισμοί για την άνοδο και η αποθεωτική υποδοχή που έτυχε η ομάδα στο Δημαρχείο της πόλης, μετά τη μεγάλη νίκη στο μπαράζ κόντρα στην Κυπαρισσία. Ο ίδιος υποσχέθηκε να βάλει τα δυνατά του για να επαναληφθούν παρόμοιες… σκηνές και το επόμενο καλοκαίρι:
«Ο κόσμος της Σπάρτης και της Λακωνίας διψά για νέες επιτυχίες. Η υποδοχή της ομάδας μετά το μπαράζ και οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν έχουν αφήσει εποχή. Υπόσχομαι πως με σκληρή δουλειά θα ξαναβγάλουμε τον κόσμο στους δρόμους».

Αναφορικά με τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν εξήγησε:

«Η λίστα με τους μεταγραφικούς στόχους είναι έτοιμη. Περιλαμβάνει παίκτες με μεγάλη εμπειρία από Β΄ και Γ΄ Εθνική. Θα είναι όμως έντονο και το λακωνικό στοιχείο. Η παρουσία της ομάδας στη Γ΄ Εθνική δίνει ένα έξτρα κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο».