Έκθεση Φωτογραφίας: “Οι Καρυές του χθες και του σήμερα”

Στις Καρυές συνεχίζει την πλούσια φετινή πολιτιστική της δράση η  Λέσχη Φωτογραφίας της Σπάρτης με έκθεση φωτογραφίας και παράλληλες εκδηλώσεις σε συνεργασία με τον σύλλογο των Απανταχού Καρυατών.

Από 25 Ιουλίου έως και 23 Αυγούστου στο πρώην κοινοτικό κατάστημα Καρυών θα φιλοξενηθεί έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Οι Καρυές του χθες και του σήμερα».
    
Η φωτογραφική έκθεση που αποτελείται από 30 φωτογραφίες μελών της Λέσχης αλλά και από ανέκδοτες φωτογραφίες ντοκουμέντα από τις Καρυές του 20ου αιώνα αποτελεί ένα ταξίδι στο χρόνο αποτυπώνοντας την ζωή και την καθημερινότητα των Καρυών από την κατοχή μέχρι  και σήμερα.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 25 Ιουλίου και ώρα 21:00.

Παράλληλα με την έκθεση στις 9 Αυγούστου στις 21:00  στην κεντρική πλατεία των Καρυών έχει προγραμματιστεί παρουσίαση από μέλη της ΛΕ.ΦΩ.Σ. και του συλλόγου των απανταχού Καρυατών με θέμα «Οι Καρυές στο πέρασμα του χρόνου», μια περιήγηση στους δρόμους και την ιστορία των Καρυών με όχημα τον χρόνο .

Πληροφορίες για το ωράριο της έκθεσης στο τηλ. 6944784563 Κος Ρέπουλης
Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και γίνονται με την οικονομική στήριξη του συλλόγου των απανταχού Καρυατών.

Από το Δ.Σ. της ΛΕ.ΦΩ.Σ.