Τ.Σκανδαλάκης: “Την Κυριακή οι Έλληνες ψηφίζουν ΝΑΙ”

Αγαπητές συμπατριώτισσες Αγαπητοί συμπατριώτες, την Κυριακή  5 Ιουλίου απαντούμε  με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ σε ένα εθνικό κεκτημένο. Το πραγματικό ερώτημα είναι:  « Παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη ή Έξοδος από αυτήν» «Ευρώ ή Δραχμή». 

Την Κυριακή αποφασίζουμε για την Ελλάδα. Αποφασίζουμε για τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας.

Την Κυριακή βάζουμε τέλος στις άφρονες και επιπόλαιες επιλογές που θα απομονώσουν την πατρίδα μας.

Βάζουμε τέλος στις επικίνδυνες θεωρίες παιγνίων που συνεχίζονται.

Βάζουμε τέλος στις κλειστές τράπεζες και τις ουρές των ΑΤΜ, την απίστευτη ταλαιπωρία των συνταξιούχων, την εξευτελιστική εξομοίωση της πατρίδας μας με τριτοκοσμικά κράτη όπως η Ζιμπάμπουε, η Σομαλία, το Σουδάν.

Την Κυριακή μ΄ένα «ΟΧΙ» χρεοκοπούμε και γυρίζουμε στην δραχμή. Το «ΟΧΙ»σημαίνει έξοδο από την Ευρωζώνη, έξοδο από την Ευρώπη, διεθνή απομόνωση και εθνική καταστροφή.

Οι στιγμές και οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες.

Είναι επιτακτική ανάγκη να διαφυλάξουμε την εθνική ενότητα, να πούμε όχι στο φανατισμό, να πούμε όχι στο διχασμό που διαχρονικά οδήγησε σε εθνικές καταστροφές.

Είναι χρέος ολων να υπερασπιστούμε με πίστη τη συμμετοχή της χώρας μας στον πυρήνα της Ευρώπης και μέσα από την συμμετοχή μας να διεκδικήσουμε και να διορθώσουμε την πορεία της.  Απομονωμένοι δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τίποτα πέρα από τις αλυσίδες μας.

Από τη Δευτέρα το πρωί, με ασφαλές όχημα τη μεγάλη εθνική συνεννόηση, όλοι οι Ελληνες μαζι να  διεκδικήσουμε και να πετύχουμε την ολική επαναφορά της Ελλάδας μας στην Ευρώπη,. Ψηφίζουμε ναι σε μια καλύτερη Ελλάδα.

Την Κυριακή οι Έλληνες της Ευρώπης, οι Έλληνες του κόσμου ψηφίζουν ΝΑΙ.