“Να αποσυρθεί τώρα το πολυνομοσχέδιο – Καμία απόλυση”

Το πολυνομοσχέδιο που έφερε στη βουλή προς ψήφιση η συγκυβέρνηση κλιμακώνει την επίθεση στο σύνολο της ζωής των εργαζομένων, που αφορά το εισόδημα, τις εργασιακές σχέσεις, την Παιδεία, την Υγεία, την Πρόνοια.

Μέσα από αυτό νέο πλήγμα δέχονται οι εργαζόμενοι στην Τοπική Διοίκηση, ιδιαίτερα οι δημοτικοί αστυνομικοί και σχολικοί φύλακες. Νέο πλήγμα δέχονται σήμερα και οι εργαζόμενοι στην εκπαίδευση αλλά γενικότερα στο  δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Με οργανωμένη πάλη να αγωνιστούμε για απόσυρση του πολυνομοσχεδίου. Απέναντι στην κλιμάκωση της επίθεσης που εξαπολύει η κυβέρνηση στους εργαζόμενους, χρειάζεται συντονισμός και κλιμάκωση της λαϊκής αντεπίθεσης.

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο τώρα, αυτό είναι η λύση. Και γι’ αυτή τη λύση χρειάζεται οργανωμένη, συντονισμένη πάλη. Χρειάζεται οργανωμένη, συντονισμένη πάλη από τους εργαζόμενους στους δήμους, από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα ενάντια στις κυβερνήσεις.

Υπάρχει ελπίδα και βρίσκεται στα χέρια των εργαζομένων! Μπορούμε να δώσουμε τη μάχη το επόμενο διάστημα, συνολικά δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, για ανακοπή των μέτρων σήμερα, για ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας που βιώνουν οι εργαζόμενοι στη ζωή τους. Απόσυρση του νομοσχεδίου τώρα, καμιά απόλυση, καμιά διαθεσιμότητα».