Μ.Μηνόγιαννης: “Κύριε Δήμαρχε, προκαλέσατε άσχημα”

Θεωρώ απαρεδεκτη την ενεργεια του Δημάρχου Σπαρτης να απαγορεύση στον βουλευτή επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Τερενς Κουϊκ ο οποίος έχει και την ευθύνη της Κοινοβουλευτικής εκπροσώπισης του νομού Λακωνίας,

την κατάθεση στεφάνου στην σημερινή εκδήλωση «Παλαιολόγια» που έγινε στον Μυστρά.

Πότε επιτέλους ο αγαπητός Δήμαρχος Σπάρτης  θα καταλάβει ότι η απόδοση  τιμής και η καθ΄οιονδήποτε τρόπο ενδειξη σεβασμου προς τους ηρωϊκούς προγόνος μας είναι αναφαιρετο δικαιωμα όλων των Ελλήνων και όχι προνόμιο μιας κάποιας προσκαιρης εξουσίας.
Ευγε κ. Δήμαρχε. Δεν ξέρω αν η Κυβέρνηση αλλά νομίζω ότι, οπωσδήποτε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας (αποστάτης της οποίας υπήρξατε) θα πρέπει να σας ανταμειψει δεόντως.

Για την ιστορία σας αναφέρω  ότι στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην Νεάπολη Λακωνίας κατατέθηκαν στεφάνια, τόσον από τους βουλευτές Λακωνίας Α. Δαβάκη και Φ. Πατριανάκου για την Βουλη των Ελληνων και την Κυβέρνηση όσο και από την Πολιτευτή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ  Σ. Δουμάνη και τον Πολιτευτη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  Μ. Μηνόγιαννη χωρίς να δημιουργηθεί κανενα πρόβλημα και χωρίς κανείς να διαμαρτυρηθεί. Αντιθέτως ολοι τους, χειροκροτήθηκαν από το νοήμον κοινό γιατι ολοι γνωρίζανε ότι ο σεβασμός και η απόδοση φόρου τιμής στους ηρωϊκους προγόνους μας είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων των Ελλήνων.

Εσεις κύριε Δήμαρχε προκαλέσατε και προκαλέσατε ασχημα.

Δεν ξέρω αν έγινε από υπερβάλλοντα ζήλο ή απο στυγκεκριμένη σκοπιμότητα.

Εσείς θα μας πείτε, και πρέπει να μας πείτε γιατι αλλιως θα μείνετε στην μνήμη όλων των Λακώνων ως ο Δήμαρχος του αυταρχισμού και της αυθαιρεσίας.     

Μιχάλης Μηνόγιαννης
Πολιτευτης  Λακωνίας
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ