Πού Ήσουν Τόσο Καιρό | Ο Στέλιος Ρόκκος επιστρέφει

Ένα τραγούδι δυναμικό, όπως και ο ίδιος ο Στέλιος Ρόκκος, με ένα εντυπωσιακό video clip να του δίνει μορφή.

Ο Στέλιος Ρόκκος επιστρέφει δισκογραφικά με ένα δυναμικό τραγούδι που έχει τον τίτλο «Πού Ήσουν Τόσο Καιρό».

Ο διαχρονικός ερμηνευτής και δημιουργός, που καταφέρνει κάθε φορά να μας αφήνει ικανοποιημένους με τις μοναδικές κυκλοφορίες του και τις ξεχωριστές ερμηνείες του, μοιράζεται την επόμενη κυκλοφορία του μετά την ερωτική μπαλάντα «Σ’ Αγάπησα», η οποία περιέγραψε μία ιστορία παντοτινής αγάπης που κανείς και τίποτα δεν μπόρεσε να χωρίσει.

Αυτή τη φορά ο Στέλιος Ρόκκος επανέρχεται με μία διαφορετική πρόταση, παρουσιάζοντας ακόμη μία από τις πλευρές της πολυσύνθετης καλλιτεχνικής προσωπικότητάς του.

Το νέο τραγούδι «Πού Ήσουν Τόσο Καιρό» κινείται σε rock ύφος και αιφνιδιάζει ευχάριστα με την προσθήκη ορισμένων ethnic στοιχείων, τα οποία κάνουν τη διαφορά και δίνουν διαφορετικό «χρώμα».

Τη μουσική υπογράφουν ο Θάνος Παπανικολάου και ο Στέλιος Ρόκκος, ενώ ο Θάνος Παπανικολάου έχει γράψει και τους στίχους του τραγουδιού.

Το ολοκαίνουργιο single του Στέλιου Ρόκκου οπτικοποιείται με ένα εντυπωσιακό video clip σε σκηνοθεσία του Γιάννη Σιγάλα και καλλιτεχνική διεύθυνση της συζύγου του καλλιτέχνη, Ελένης Γκόφα, η οποία κάνει μία εμφάνιση – έκπληξη.

Όπως και το «Σ’ Αγάπησα», το «Πού Ήσουν Τόσο Καιρό» αποτελεί προπομπό της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Στέλιου Ρόκκου η οποία αναμένεται να γίνει πραγματικότητα σύντομα, δύο χρόνια μετά το άλμπουμ «Σε Μονοπάτια Ξένα».

Το «Πού Ήσουν Τόσο Καιρό» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

hit channel