«Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω» | Η Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει …

Η Νατάσα Θεοδωρίδου … «ποτέ δεν έφυγε από ‘δω» και μοιράζεται μαζί μας τη νέα και πολυσυλλεκτική δισκογραφική δουλειά της.

Το τελευταίο άλμπουμ της αγαπημένης ερμηνεύτριας κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2016 και σηματοδότησε την πρώτη ολοκληρωμένη κυκλοφορία της με την ετικέτα της Heaven Music.

Ο δίσκος ονομαζόταν «Άσ’ Τα Όλα Κι Έλα» και εκτός από το ομώνυμο τραγούδι που αναρριχήθηκε έως το Νο2 του ελληνικού Airplay Chart, περιείχε τις επιτυχίες «Ανήσυχος Καιρός», «Αν Είχα Μείνει» και άλλα εξαιρετικά τραγούδια.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει ανοίξει τον κύκλο του επόμενου άλμπουμ της με το «Επειδή Με Ξέρω», ένα μοναδικό τραγούδι σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και σε στίχους του Νίκου Γρίτση, το οποίο έχει αποκτήσει μία θέση ανάμεσα στις εφτά μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες των ραδιοφώνων.

Νατάσα Θεοδωρίδου – Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω (album cover 2018) – Hit Channel

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Νατάσας Θεοδωρίδου φέρει τον τίτλο «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω» και έγινε πράξη βασιζόμενη σε μία πολύ ιδιαίτερη ιδέα.

Τα έντεκα τραγούδια που περιέχει διαθέτουν τις υπογραφές γνωστών τραγουδιστών που είναι παράλληλα και ταλαντούχοι τραγουδοποιοί.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Νίκος Βέρτης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Σαμπάνης συγκεντρώνονται για πρώτη φορά στο ίδιο άλμπουμ που μόνο με μία συλλογή μεγάλων επιτυχιών μπορεί να συγκριθεί.

Στο «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω» συμπεριλαμβάνεται και το ντουέτο της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο «Λάθος Μου», ένα τραγούδι που έχει ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα και στις ψηφιακές πλατφόρμες από τις πρώτες στιγμές κυκλοφορίας.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου επιμελείται για πρώτη φορά την παραγωγή και σε αυτή την προσπάθεια έχει την αμέριστη στήριξη του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Τους στίχους στα έντεκα τραγούδια του CD προσθέτουν οι επιτυχημένοι Όλγα Βλαχοπούλου, Γιούλα Γεωργίου, Νίκος Γρίτσης, Πέτρος Ιακωβίδης, Λευτέρης Κιντάτος και Γιώργος Τσοπάνης, οι οποίοι εμπιστεύονται τη μοναδική φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ο πολυσυλλεκτικός δίσκος «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω» της Νατάσας Θεοδωρίδου κυκλοφορεί τη Μ. Τετάρτη, 4 Απριλίου, από τη Heaven Music.

hit-channel.com