«Δεν Ακούω Κανέναν» | Το πρώτο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου με την Panik Records

«Δεν Ακούω Κανέναν», ο Αντώνης Ρέμος είναι έτοιμος να εγκαινιάσει επίσημα το επόμενο κεφάλαιο στην άκρως επιτυχημένη καριέρα του.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πραγματοποίησε τη μεταγραφική «βόμβα» της σεζόν, καθότι πήρε τη σημαντική απόφαση να αλλάξει δισκογραφική στέγη μετά από οχτώ χρόνια και να ανοίξει μία νέα σελίδα στην απόλυτα επιτυχημένη σταδιοδρομία του υπό τη σκεπή της Panik Records.

Από τις αρχές του μήνα, ο επίσημος λογαριασμός του Αντώνη Ρέμου στο Facebook είχε δώσει ραντεβού για τις 30 Μαρτίου και έκτοτε, έστρωνε το έδαφος με συνεχόμενες δημοσιεύσεις, επιμένοντας σταθερά στην ίδια ημερομηνία.

Αυτό που επιφύλασσε ο Αντώνης Ρέμος για το κοινό που τον στηρίζει σύσσωμο σε κάθε βήμα του, παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την τελευταία στιγμή, με την αγωνία και την αδημονία να έχουν φτάσει ενδιάμεσα στα ύψη.

Το μυστήριο λύθηκε την Παρασκευή 30 Μαρτίου όταν βγήκε στον «αέρα» για πρώτη φορά η νέα ιστοσελίδα του Αντώνη Ρέμου, όπου αναρτήθηκε το teaser από το ολοκαίνουριο τραγούδι του.

Ο τίτλος του είναι «Δεν Ακούω Κανέναν» και συστήνει έναν ανανεωμένο Αντώνη Ρέμο με εμφανή καλοκαιρινή διάθεση και χαρακτηριστικό pop ήχο που δεν περνά απαρατήρητος.

«Οι φίλοι μου, μου λένε κάνε πίσω
Προτού εσύ μ’ αφήσεις να σ’ αφήσω
Όλοι μου οι φίλοι μού λένε θα πάθω
Τελειώνω το ποτό μου και τους διαγράφω…

…Δική μου είναι η ζωή»

Το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου με τίτλο «Δεν Ακούω Κανέναν» θα κυκλοφορήσει λίαν συντόμως από την Panik Records.

Hit-Channel.com | Ειδήσεις από Ελληνική και Ξένη Μουσική, Νέα Τραγούδια