Πορτοκαλόπιτα χωρίς φύλλο

Δια χειρός Μαίρης Παναγάκου

Υλικά3 ποτήρια αλεύρι γοχ2 ποτήρια ζάχαρη1 ποτήρι καλαμποκέλαιο2 ποτήρια χυμό πορτοκαλιούξύσμα από 1 λεμόνι και 2 πορτοκάλια2 κ γλ σόδα (κοφτά)1 ρακοπότηρο κονιάκ1/2 κ γλ κανέλα1/2 κ γλ γαρύφαλολίγο βούτυροΤρόπος παρασκευής1. Χτυπάτε το λάδι με τη ζάχαρη και προσθέτετε τη σόδα διαλυμένη στο χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα διαλυμένο στο κονιάκ και τα κανελογαρύφαλα μαζί με το αλεύρι.

2.  Ανακατεύετε ελαφρά μέχρι να γίνει ομοιογενής χυλός, αδειάζετε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 1 ώρα περίπου.