Πνίγηκε 40χρονη στο Λάδωνα | Το κατηγορώ του πατέρα

Τραγική κατάληξη είχε η απόφαση μίας παρέας 6 ατόμων να κάνουν ράφτινγκ στον ποταμό Λάδωνα. Ειδικότερα, η βάρκα ανετράπη και οι επιβαίνοντας έπεσαν στο νερό, με αποτέλεσμα το άδοξο τέλος μίας 40χρονης, η οποία παρασύρθηκε κάτω από κορμούς δένδρων. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων, η ΠΥ Καλαβρύτων και περιπολικό του τμήματος Κλειτορίας, πολιτική προστασία του Δήμου Καλαβρύτων και άτομα που γνώριζαν την περιοχή.

Το ξέσπασμα του πατέρα

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της 40χρονης γυναίκας, ο οποίος ξέσπασε κατά της εταιρείας δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι δυνατό τώρα μία τέτοια εταιρεία που βάζει ψυχές μέσα, να μου αφήσει το κορίτσι εμένα εκεί πέρα και να φύγουν. Ας τους έβγαζε ο ναυαγοσώστης και αυτός που ήταν υπεύθυνος εκεί πέρα για τις ζωές αυτές που παίρνει, να το έψαχνε το κορίτσι μου, να το έβγαζαν έξω, να έκαναν μία προσπάθεια στο χρόνο που επιτρέπεται να κάνεις την ανάνηψη».

Η απάντηση της εταιρείας

«Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές. Ο οδηγός εμπειρότατος και έκανε ό, τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για τη διάσωσή της. Δυστυχώς, ήταν ένα ατύχημα».