Πλακιάς: «Δεν βρέθηκε ένας να πάει στην Κοβέσι τα στοιχεία που έλεγε ότι έχει για λαθρεμπόριο -Ε, ρε, δούλεμα που έπεσε»

Ο Νίκος Πλακιάς, έχει χάσει τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

Με μια αιχμηρή ανάρτηση σχολίασε ο Νίκος Πλακιάς τις αναφορές της Λάουρα Κοβέσι για τα περί λαθρεμπορίου στο δυστύχημα των Τεμπών.

Ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχει χάσει τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ουσιαστικά επικρίνει σφόδρα όσους διακινούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα τις θεωρίες περί ξυλολίου, ύπαρξης λαθραίων καυσίμων στην εμπορική αμαξοστοιχία και λαθρεμπορίας καθώς και άλλα συναφή, τα οποία έχουν ήδη καταρριφθεί. Τονίζει, δε, ότι κανείς από αυτούς που ισχυρίζονταν ότι δήθεν διέθεταν στοιχεία δεν τα κατέθεσαν στη Λάουρα Κοβέσι επί δυόμισι χρόνια.

Ο κ. Πλακιάς επέλεξε ένα απόσπασμα από όσα είπε η Ευρωπαία γενική εισαγγελέας νωρίτερα σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου: «Αν υπάρχουν πληροφορίες για λαθρεμπόριο, οποιοσδήποτε μπορεί να μας τις στείλει. Τώρα δεν μπορούμε να ανοίξουμε υπόθεση για λαθρεμπόριο» είπε η κ. Κοβέσι.

Ο Ν. Πλακιάς υπογράμμισε ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας επί 2,5 χρόνια να πάει τα στοιχεία που επέμενε ότι είχε στην Ευρωπαία εισαγγελέα. «Είτε μας κορόιδευαν ή και η Κοβέσι είναι στο κόλπο και είναι ξετσίπωτη» έγραψε αιχμηρά, για να προσθέσει: «Ε, ρε, δούλεμα που έπεσε. Μόνο τους συγγενείς λυπάμαι που έπεσαν θύματα, κανέναν άλλον».
Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά

«Όλα αυτά που είπε η Κοβέσι εμείς τα ξέραμε. Εκείνο που δεν ξέραμε είναι ότι δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ να πάει τα στοιχεία που επέμενε ότι έχει δυόμισι χρόνια τώρα στην Κοβέσι». Για να προσθέσει: «Είτε μας κορόιδευαν ή και η Κοβέσι είναι μέσα στο κόλπο και είναι ξετσίπωτη. Ε, ρε, δούλεμα που έπεσε. Μόνο τους συγγενείς λυπάμαι που έπεσαν θύματα, κανέναν άλλον».