Περιοδεία Μαρίας Φραγκή στη Σπάρτη (Δείτε εικόνες)

Η υποψήφια βουλευτής Λακωνίας περιόδευσε στο Κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων Σπάρτης (ΕΛΤΑ), στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης και την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας

Χθες στην Σπάρτη μας, η Μαρία έγινε κοινωνός και των αστικών προβλημάτων της πόλης μας . Έτσι λοιπόν η υποψήφια βουλευτής Λακωνίας περιόδευσε στο Κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων Σπάρτης (ΕΛΤΑ), στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης και την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας.
Μίλησε με τους ένστολους, τους ανέφερε πως προέρχεται από οικογένεια με μέλη μέχρι και σήμερα στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας. Η Αδελφή της Κανέλλα Φραγκή είναι ταγματάρχης νοσηλεύτρια στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, η Αδελφή της Δήμητρα Φραγκή είναι Υποπλοίαρχος ΥΙ (Υγειονομικός Ιατρός), επιμελήτρια Α στο τμήμα Ακτινολογίας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, ο Γαμπρός της Παύλος Κανταρέλης είναι Ανθυποπυραγός ΓΚ(Γενικών Καθηκόντων) στον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών και ο πατέρας του πατέρα της Δημήτριος Φραγκης ( που απεβίωσε το 1977) ήταν χωροφύλακας.


Έπειτα πήγε στο ΚΤΕΛ Λακωνίας σε ένα πολύ γνωστό και οικείο περιβάλλον της γιατί εκεί μεγάλωσε και συνεχίζει επειδή ο πατέρας της Γεώργιος Φραγκής και ο σύζυγος της Σταύρος Χαντζάκος είναι μέτοχοι και εργαζόμενοι στο ΚΤΕΛ και ξέρει από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις ανάγκες των συγκοινωνιών
Και τέλος επισκέφτηκε το Γηροκομείο Σπάρτης «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους και προσφέροντας τους ένα μικρό δωράκι. Εκεί την υποδέχτηκαν οι απόμαχοι της ζωής με αγάπη και χαμόγελο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετάρτη 26-4-23
Την Τετάρτη η Μαρία θα επισκεφθεί Δημόσιους Οργανισμούς και κοινωνικά Ιδρύματα στη Σπάρτη.