Με επιτυχία η αιμοδοσία των Συλλόγων της Λογγάστρας {pcs}

Εκ μέρους του Εξωραϊστικού & Λαογραφικού Συλλόγου και του Αθλητικού Συλλόγου σας  καλωσορίζω στο όμορφο χωριό μας. Οι σύλλογοι μας πέρα από τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες

σκοπό έχουν να προσφέρουν και κοινωνικές υπηρεσίες, γι’ αυτό σήμερα οι σύλλογοι μας σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σπάρτης, διοργάνωσε την πρώτη μας εθελοντική αιμοδοσία.
Κατά την άποψη μας δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο από την εθελοντική αιμοδοσία αφού στην πραγματικότητα είναι δώρο ζωής. Υποσχόμαστε ότι η διαχείριση αυτού του πολύτιμου αγαθού θα γίνει με σοβαρότητα, ούτως ώστε να έχει τα αποτελέσματα που επιθυμούμε και να βοηθήσουμε εάν αι εφόσον το χρειαστούν οι συγχωριανοί μας τα μέλη των συλλόγων μας.

Ευχαριστώ το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σπάρτης για την σημερινή παρουσία τους στο χωριό μας, τον γιατρό του χωριού μας κ. Ρέβη Σωκράτη, τον αγαπητό μας φίλο Μάριο Τζωρτζάκη που έχει προσφέρει τα μέγιστα και στους δύο συλλόγους, τους συμπατριώτες μας , Αντιδήμαρχο Αργυρόπουλο Παναγιώτη και τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του χωρίου μας Σουλτάνη Ανδρέα για την μέχρι τώρα βοήθειά τους και ελπίζουμε να έχουμε μια καλή συνεργασία στα επόμενα χρόνια. Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ είναι στους εθελοντές μας αιμοδότες για την πολύτιμη προσφορά τους.

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Κωνσταντινάκος
Πρόεδρος
Εξωραϊστικού & Λαογραφικού Συλλόγου

Εκπροσωπώντας τη νέα Δημοτική αρχή και το Δήμαρχο κ.Βαλιώτη θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στον Εξωραϊστικό και Λαογραφικό σύλλογο Λογγάστρας ‘’Κεράσοβα’’ ο οποίος, με τη συμμετοχή του Αθλητικού Ομίλου Λογγάστρας, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας στο Δημοτικό Σχολείο Λογγάστρας.  Η συγκέντρωση 28 φιαλών αίματος δείχνει τη διάθεση των νέων να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Επιπλέον συγχαίρουμε τα μέλη των δυο συλλόγων, που επί μήνες δούλεψαν αφιλοκερδώς ο μεν Εξωραϊστικός για τη διαμόρφωση αυτού του χώρου που γίνεται η αιμοληψία, ο δε Αθλητικός για την ολοκλήρωση των εργασιών του γηπέδου, ώστε να είναι έτοιμος τη νέα Αθλητική περίοδο. Να σημειωθεί ότι τα Νομικά πρόσωπα Πολιτισμού και Αθλητισμού διέθεσαν μόνο τα υλικά κατασκευής. Πολιτική της νέας Δημοτικής αρχής είναι να μην επιχορηγούμε σωματεία σφραγίδες, αλλά συλλόγους με ενεργά μέλη που επιθυμούν να προσφέρουν στον τόπο τους.

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Αργυρόπουλος
Αντιδήμαρχος

{gallery}loggastraaimodosia{/gallery}