Στο κόκκινο η παραβατικότητα στη Λακωνία

Συνελήφθη, χθες (14.11.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 36χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Συνελήφθη, χθες (14.11.2019) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Συνελήφθη, χθες (14.11.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 18χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη, χθες (14.11.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερις (4) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, αντίστοιχα, για κλοπή, υπεξαίρεση, απείθεια και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών.

Συνελήφθη, χθες (14.11.2019) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Συνελήφθη, χθες (14.11.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας και του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, 56χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν: α) Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών και β) Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, για υπεξαίρεση.