Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την θεατρική παράσταση της Μήδειας του Μποστ

ΜΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΣΤ
Είναι η θεατρική παράσταση την οποία σας καλεί να παρακολουθήσετε
η Ομάδα Γυναικών Σπάρτης στις 22 Μάρτη στην Αθήνα.
Ο Μποστ (Μέντης Μποστατζόγλου) ήταν ένας καλλιτέχνης που με το πολύπλευρο ταλέντο του επηρέασε καλλιτεχνικά και ουσιαστικά τη θεατρική ιστορία της χώρας μας. Κειμενογράφος, σκιτσογράφος, θεατρικός συγγραφέας και ζωγράφος σατιρίζει με μοναδικό τρόπο τον μικροαστό Έλληνα της μεταπολεμικής Ελλάδας, στοχεύοντας τόσο στις αδυναμίες του, στην ημιμάθειά του, στην ξενομανία του, στον νεοπλουτισμό όσο και στην πολιτική ταξική του σύγχυση. Στο έργο του Μποστ είναι διάχυτη η πολιτική του θέση απέναντι στα πράγματα της εποχής του και αυτό δημιουργεί και τη μεγάλη απήχηση που είχαν, αλλά και που συνεχίζουν να έχουν τα έργα του καθώς αντιλαμβάνεται κανείς το διαχρονικό και επίκαιρο στοιχείο που τα καθιστά μοναδικά.
Η παράσταση παίζεται στο θέατρο ΡΟΕΣ.
Ο σκηνοθέτης Νικορέστης Χανιωτάκης στήνει μια παράσταση, όπου με προσοχή και ευαισθησία απέναντι στα θεατρικά κείμενα σπουδαίων καλλιτεχνών δίνει ένα απολαυστικό και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.
Στο ρόλο της ΜΗΔΕΙΑΣ ο εξαιρετικός ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου.
Παίζουν οι ηθοποιοί, Μίνα Αδαμάκη, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Μπέτη Αποστόλου, Γιάννης Δρακόπουλος, Γεράσιμος Σκαφιδάς, Αννα Κλάδη, Νίκος Πουρσανίδης.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου και λεπτομέρειες για μετάβαση κλπ. στα τηλέφωνα :
6973313053 Μαργαρίτα Χριστοδούλου
6978223050 Ιωάννα Νταούρου