Παραιτήθηκε από δημοτική σύμβουλος Τρίπολης η Αντωνία Γιαννούλη

Κύριε Πρόεδρε
Με την παρούσα επιστολή μου και μετά από ώριμη σκέψη θέλω να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να παραιτηθώ από Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τρίπολης.

Θέλω να διαβεβαιώσω το Σώμα οτι ήταν μια δύσκολη απόφαση η οποία ωστόσο υπήρξε αποτέλεσμα ώριμης πολιτικής σκέψης.

Οι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφασή μου είναι άσχετοι με την έως σήμερα θητεία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο η οποία θέλω να πιστεύω ότι υπήρξε αμοιβαία εποικοδομητική τόσο για εμένα όσο και για την πόλη μας.

Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι πολιτικοί και έχουν να κάνουν με μικροπολιτικές μεθοδεύσεις προερχόμενες από άτομα που εκπροσωπούν σε τοπικό επίπεδο τον πολιτικό χώρο με τον οποίον ως γνωστόν έχω συνταχθεί εδώ και καιρό και ο οποίος είχε –σε κεντρικό τουλάχιστον επίπεδο- υποστηρίξει την κίνηση ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ της οποίας είχα την τιμή να ηγούμαι στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Εξαιτίας αυτών των συμπεριφορών ,μια σειρά αξιόλογων ανθρώπων με όρεξη,ικανότητες και κυρίως αγάπη για την Τρίπολη ουσιαστικά παροπλίστηκαν και είδαν τις προσπάθειες και τα οράματά τους να ακυρώνονται κάτω από το βάρος κουτοπόνηρων τακτικισμών, προσωπικών πολιτικών και κούφιου βερμπαλισμού από ανθρώπους που διεκδικούν δημόσιο ρόλο και λόγο στο όνομα των οραμάτων και των αγώνων της Αριστεράς

Σήμερα, προβαίνω στην κίνησή μου αυτή θέλοντας να εκφράσω την αντίθεσή μου σε όλα αυτά, αλλά κυρίως θέλω να υπερασπιστώ την προσωπική μου αξιοπρέπεια και την αξιοπρέπεια της πλειοψηφίας των ανθρώπων που έμειναν πιστοί στο όραμα της Μαντινειακής Συμπολιτείας.

Ανήκα και εξακολουθώ να ανήκω στο χώρο της Αριστεράς, την οποία και υπηρέτησα ολόψυχα και όσο ακέραια μπορούσα, κάθε φορά που αυτό μου ζητήθηκε. Με μάχες έντιμες, χωρίς υπερβολές , αγωνίστηκα μαζί με συντρόφους από κοινού για ένα στόχο που αφορά στους πολλούς και όχι μόνο στον εαυτό και στο προσωπικό συμφέρον.

Κι αυτό είναι ό,τι μου απομένει.

Άλλωστε αυτό ήταν και το κίνητρο μας.

Να δούμε τον εαυτό μας μέσα από τους άλλους, μέσα από την συνεργασία, την αλληλεπίδραση , την δημιουργία, την προσφορά.

Πιστοί στις αξίες της αριστεράς, πέρα από διαπλοκές και ίντριγκες.

Οι τακτικισμοί και οι ανθρωποφαγίες για την ικανοποίηση προσωπικών στόχων δεν με αφορούν σε καμία περίπτωση.

Σας ευχαριστώ όλους για την αγαστή, κατά την γνώμη μου, συνεργασία.

Κατά την διάρκεια των τεσσάρων αυτών ετών γνώρισα συνδημότες και είχα την τύχη να κάνω φίλους αρκετούς από εσάς.

Καλή συνέχεια σε όλους σας.

Και εύχομαι μια νέα χρονιά δημιουργική με υγεία προσωπική και οικογενειακή.

Με εκτίμηση
Αντωνία Γιαννούλη
Δημότης Τρίπολης