Δυναμικό παρών Π.Νίκα σε Αρφαρά, Μάνη, Τρίπολη και Κόρινθο (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζει δυναμικά την περιοδεία του σε περιοχές της Πελοποννήσου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του ιδίου αλλά και της παράταξής του για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους πολίτες για τα μείζονα θέματα που τους απασχολούν.

Στα Αρφαρά
Το Σάββατο 16.03, ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκα επισκέφθηκε το πρωί τα Αρφαρά για την Εορτή των Αγίων Θεοδώρων. Μετά τη Θεία Λειτουργία επικοινώνησε με τους κατοίκους της περιοχής, στο Πνευματικό Κέντρο.

Στην Ανατολική Μάνη
Στη συνέχεια, το απόγευμα του Σαββάτου 16.03, ο υπ. Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το Γύθειο και υπηρεσίες, όπως η Πυροσβεστική, το Λιμεναρχείο, η Αστυνομία και το Ιατρείο, όπου μίλησε για την αναγκαιότητα υποστήριξης τους από την Περιφέρεια σε επίπεδο υποδομών, καθώς και στην αναγκαιότητα πλήρους αναβάθμισης της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας. Στη συνέχεια, έγινε επίσκεψη σε καταστήματα της πόλης.
Νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφθηκε την Αρεόπολη, όπου κατέθεσε στεφάνι τιμής και ευγνωμοσύνης για τους ηρωικούς Μανιάτες και Μανιάτισσες της Εθνεγερσίας, εκ μέρους του Δήμου Καλαμάτας.
Ακολούθως, ο Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης, κ. Ανδρεάκο, με κατοίκους και επισκέπτες στην περιοχή και με μέλη συλλόγων και χορευτικών σχημάτων από την Πελοπόννησο, που έφθασαν στην Αρεόπολη, για να συμμετάσχουν στο διήμερο εορτασμό της Εθνεγερσίας.


Στην Τρίπολη
Το μεσημέρι της Κυριακής, 17.03, ο Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε την Τρίπολη, όπου χαιρέτησε σε εκδήλωση που συμμετείχαν 250 περίπου γυναίκες. Την εκδήλωση είχε οργανώσει ο υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος. Στο χαιρετισμό του, ο υπ. Περιφερειάρχης τόνισε την αξία και τη σημασία των γυναικείων οργανώσεων για την κοινωνική μας ζωή και προκοπή, αναφέρθηκε στα κοινωνικά προβλήματα που έχουν επίπτωση, κυρίως στις γυναίκες και στην ανάγκη επίλυσης ή έστω άμβλυνσής τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ